Bestuur en vrijwilligers

Het bestuur van de Vriendenvereniging bestaat uit 5 bestuursleden en wordt ondersteund door een toegewijd secretariaat. De vereniging kan niet zonder zijn 'Actieve Vrienden': vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor de Vrienden en het orkest. Daarnaast wordt de vereniging ook gesteund door 'Ambassadeurs'.

Bestuur

 Ken Gould, voorzitter

 Rein Buwalda, secretaris, portefeuille inleidingen

 Onno Servaas, penningmeester

 Maite Houwing, portefeuille ledenactiviteiten en ledenwerving

 Rien van Genderen, portefeuille communicatie

Secretariaat

Nadja Bremer, secretariaat Vriendenvereniging

Actieve Vrienden en ambassadeurs

‘Actieve Vrienden’ en ‘Ambassadeurs’ zetten zich in op vrijwillige basis voor de vereniging en het orkest. Ze zijn gastvrouw / gastheer van de vereniging. Ze bemensen de winkel, begeleiden bij de inleidingen en museumconcerten en nemen nog tal van andere activiteiten op zich. Hun bijdragen zijn van groot belang voor de vereniging.

Deze vrienden zijn (alfabetisch bij voornaam): Agnes Tönkö (ambassadeur), Cees Hesse, Diny Hompus, Elly van der Spek-Verhoef, Els Holterhues-De Ruijsscher, Else Hantelman, Francien Verhoef-Blokland, Hanneke Drost, Ingrid van Kessel, Jean Westerduin, Laurens Blom, Lei Lei, Lineke Smeels, Lotus van Almelo, Marianne Bakelaar, Marjuna Hendriks, Matthijs Waardenburg, Meindert Hollander, Nelly Hesse, Rein Buwalda, Rien van Genderen, Sjoerd Jansen, Tamara Hoven, Thea de Lange-Egberts, Thilde Rol en Wil Egberts.