Bestuur en vrijwilligers

Het bestuur van de Vriendenvereniging bestaat uit 5 (onbezoldigde) bestuursleden en wordt ondersteund door een toegewijd secretariaat. De vereniging kan niet zonder zijn 'Actieve Vrienden': vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor de Vrienden en het orkest. Er is ook een 'liaison' die zich wijdt aan de verbinding met de musici van het orkest,

Maria Kiebêrt, secretaris

Bestuur

 Ken Gould, voorzitter

 

Maria Kiebêrt, secretaris

 

 Onno Servaas, penningmeester

 

Rein Buwalda, lid, portefeuille inleidingen

 

Rien van Genderen, lid, portefeuille communicatie en ledenactiviteiten

 

Fryke Wouda Kuiper, lid, portefeuille ledenactiviteiten en ledenwerving

Secretariaat

Nadja Bremer, secretariaat Vriendenvereniging

Actieve Vrienden

‘Actieve Vrienden’ zetten zich in op vrijwillige basis voor de vereniging en het orkest. Ze zijn gastvrouw / gastheer van de vereniging. Ze bemensen de winkel, begeleiden bij de inleidingen en nemen nog tal van andere activiteiten op zich. Hun bijdragen zijn van groot belang voor de vereniging.

Deze vrienden zijn (alfabetisch bij voornaam): Diny Hompus, Elly van der Spek-Verhoef, Else Hantelman, Francien Verhoef-Blokland, Ingrid van Kessel, Jan Roelfsema, Jean Westerduin, Laurens Blom, Lei Lei, Lineke Smeels, Loes Wijnbergen, Lotus van Almelo, Maria Kiebêrt, Marianne Bakelaar, Marjuna Hendriks, Matthijs Waardenburg, Meindert Hollander, Rein Buwalda, Rien van Genderen, Sjoerd Jansen, Tamara Hoven, Thea de Lange-Egberts, Thilde Rol en Wil Egberts.

 

Jongerenambassadeur

Ilayda Genç is jongerenambassadeur van de Vrienden. Zij is nauw betrokken bij activiteiten die gericht zijn op jonge muziekliefhebbers.

Liaison

‘Liaison’ is Wim Ruitenbeek, violist bij het orkest. Wim werkt als verbinder tussen de Vrienden en de musici van het orkest.