Als Vriend

De Vrienden zijn trots en geven om het orkest!

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest is een modern orkest met sterke wortels in de traditie van de klassieke muziek en het temperament van de avontuurlijke thuishaven Rotterdam. Het orkest onderscheidt zich door de intensiteit van de concerten, de kleurrijke klank en de gedurfde manier waarop het publiek wordt benaderd. Recensenten zijn het erover eens: dit orkest samen met chef-dirigent Lahav Shani behoort tot de top. De Vrienden van het orkest zijn hier trots op!

Namens en met alle Vrienden die van het orkest houden, zet de Vriendenvereniging zich in om het orkest op topniveau te houden. Door de steun van de Vrienden kunnen wij blijvend investeren in instrumenten en maken wij bijzondere, innovatieve projecten mogelijk. De klank en de uitvoeringen van het orkest worden daarmee mede door hen bepaald.

Het orkest is er voor u. Draagt u het orkest een warm hart toe?

Als lid van de Vriendenvereniging geniet u van een aantal extra privilegesĀ en activiteiten. Zo ontvangt u viermaal per jaar het magazine Intrada, heeft u gratis toegang tot de concertinleidingen die de vereniging organiseert, ontvangt u een uitnodiging voor vriendenrepetities en een Meet & Greet met dirigent of musici. Ook wordt jaarlijks een hoog gewaardeerde muziekcursus georganiseerd.

Het orkest is er voor u. Draagt u het een warm hart toe? Word dan nu Vriend of geef een lidmaatschap cadeau en draag bij aan het succes van dit temperamentvolle en avontuurlijke orkest!

Naast uw Vriendenlidmaatschap kunt u ook eenmalig of periodiek een donatie geven, eenmalig of periodiek een gift schenken als begunstiger of mecenas, of de Vriendenvereniging in uw testament opnemen via een legaat of erfstelling.