Algemeen

De concertinleidingen worden verzorgd door ervaren en enthousiaste musicologen of orkestmusici. Zij beginnen een uur voor aanvang van het concert. Wij verzoeken u vriendelijk op tijd aanwezig te zijn; nadat er begonnen is, gaan de deuren helaas niet meer open voor de laatkomers. Toegang voor Vrienden is gratis op vertoon van de vriendenpas. Niet-leden betalen € 5,-. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de ingang van de zaal waar de inleidingen worden gehouden (alleen PIN).

De Vriendenrepetities zijn eveneens gratis toegankelijk voor Vrienden op vertoon van de vriendenpas. Voor de Vriendenconcerten, dit zijn speciaal geselecteerde, reguliere concerten, ontvangen Vrienden 15% korting op losse kaarten en bij aanschaf van hele concertseries geldt zelfs een kortingspercentage van 20%.

mei 2023

Vrijdag 26 mei, 19.15 uur

Concertinleiding door Maartje Stokkers. Locatie: Feestzaal (foyer Grote Zaal, eerste verdieping). (Foto gemaakt door Nico Kroon).
Klik hier voor meer informatie over het concert.

juni 2023

Vrijdag 9 juni, 19.15 uur

Concertinleiding door orkestleden Wim Ruitenbeek en Galahad Samson. Locatie: Feestzaal (foyer Grote Zaal, eerste verdieping).
Klik hier voor meer informatie over het concert.

Zondag 11 juni, 13.15 uur

Concertinleiding door orkestleden Wim Ruitenbeek en Galahad Samson. Locatie: Eduard Flipse Zaal.
Klik hier voor meer informatie over het concert.

De vriendenvereniging