Contact

Wilt u iets vragen, bestellen, weten? 

Het Secretariaat van de Vriendenvereniging is in handen van Nadja Bremer, per e-mail bereikbaar via info@vriendenrpho.nl. Belt u liever? Momenteel is Nadja alleen mobiel bereikbaar op: 06-14408963 (maandag tot en met donderdag). Een bericht achterlaten kan ook of stuur een whatsapp.

Wilt u uw contributie via de website voldoen, klik dan hier.

Wilt u langskomen? Maak dan een afspraak met Nadja via info@vriendenrpho.nl. Momenteel is langskomen niet mogelijk in verband met de sluiting van kantoor (wegens Corona-maatregelen).

U kunt bij het Secretariaat vragen stellen over uw Vriendenlidmaatschap of abonnement, flyers van de Vriendenvereniging aanvragen, en zich opgeven voor activiteiten zoals de muziekcursus of de rondleidingen. Vragen aan bestuursleden kunt u ook aan het Secretariaat sturen.

Contact met u

Wij communiceren het liefst met u via de e-mail. Niet omdat wij geen brieven willen schrijven of u mooi drukwerk willen onthouden, maar omdat het ons veel geld bespaart: geld dat direct ten goede komt aan de instrumenten voor de orkestleden. Mocht u uw e-mailadres nog niet hebben doorgegeven aan het secretariaat, e-mail ons dan op info@vriendenrpho.nl. Tussentijdse nieuwsberichten (bijvoorbeeld over open repetities, een last-minute aanbieding of eventuele wijzigingen) versturen wij altijd per e-mail.

Wilt u ons iets per post sturen: neem dan contact op met Nadja (in verband met sluiting van kantoor kunnen wij momenteel geen post ontvangen).

Bezoekadres  
Rotterdams Philharmonisch Orkest
Secretariaat Vriendenvereniging, 4e verdieping
Kruisstraat 2
3012 CT Rotterdam

Bankrekeningnummer
Wilt u een (extra) gift doen? Dat kan via ons IBAN rekeningnummer NL31 ABNA 0500 2571 32 t.n.v. VRG VRNDN PHILH ORKEST.

Inschrijving Kamer van Koophandel
Statutaire naam: Vereniging van Vrienden van het Rotterdams Philharmonisch Orkest
KvK-nummer: 40342041
RSIN: 808340827

Colofon
Deze site kwam tot stand dankzij de medewerking van communicatiebureau Enchilada in Rotterdam, Hélène van Domburg (foto’s, tenzij anders vermeld). De site wordt onderhouden door het secretariaat.