Contact

Wilt u iets vragen, bestellen, weten? 

Het Secretariaat van de Vriendenvereniging is in handen van Nadja Bremer, per e-mail bereikbaar op info@vriendenrpho.nl. Telefonisch is ze te bereiken op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 12.00 uur en op donderdag van 13.00 tot 16.00 uur op telefoonnummer (010) 217 17 09. Op die tijdstippen kunt u ook ons kantoor bezoeken.

U kunt bij het Secretariaat vragen stellen over uw Vriendenlidmaatschap of abonnement, flyers van de Vriendenvereniging aanvragen, en zich opgeven voor activiteiten zoals de muziekcursus of de rondleidingen. Vragen aan bestuursleden kunt u ook aan het Secretariaat sturen.

Contact met u

Wij communiceren het liefst met u via de e-mail. Niet omdat wij geen brieven willen schrijven of u mooi drukwerk willen onthouden, maar omdat het ons veel geld bespaart: geld dat direct ten goede komt aan de instrumenten voor de orkestleden. Mocht u uw e-mailadres nog niet hebben doorgegeven aan het secretariaat, e-mail ons dan op info@vriendenrpho.nl. Tussentijdse nieuwsberichten (bijvoorbeeld over open repetities, een last-minute aanbieding of eventuele wijzigingen) versturen wij altijd per e-mail.

Postadres
Rotterdams Philharmonisch Orkest
Secretariaat Vriendenvereniging
Postbus 962
3000 AZ Rotterdam

Bezoekadres
Rotterdams Philharmonisch Orkest
Secretariaat Vriendenvereniging, 4e verdieping
Kruisstraat 2
3012 CT Rotterdam

Bankrekeningnummer
Wilt u een extra gift doen? Dat kan via ons IBAN rekeningnummer NL31ABNA0500257132.

Inschrijving Kamer van Koophandel
Statutaire naam: Vereniging van Vrienden van het Rotterdams Philharmonisch Orkest
KvK-nummer: 40342041
RSIN: 808340827

Colofon
Deze site kwam tot stand dankzij de medewerking van communicatiebureau Enchilada in Rotterdam, Hélène van Domburg (foto’s, tenzij anders vermeld). De site wordt onderhouden door het secretariaat.