Aanmelden ALV maandag 25 oktober

Met dit formulier kunt u zich aanmelden voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering (ALV).

De ALV vindt plaats op maandag 25 oktober in het Bibliotheektheater in de Centrale Bibliotheek te Rotterdam (Hoogstraat 110). Aanvang: 19.30 uur (deuren open 19.00 uur). Aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst.

De ALV is een evenement en valt derhalve onder de coronamaatregelen voor evenementen. Dit betekent dat u alleen toegang kunt krijgen met een coronatoegangsbewijs in combinatie met een legitimatiebewijs (rijbewijs, identiteitskaart of paspoort). Een coronatoegangsbewijs krijgt u met een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een testbewijs. Zie voor meer informatie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs

Uw coronatoegangsbewijs kunt u tonen in de coronacheck app. De QR-code zal gescand worden door medewerkers van het Bibliotheektheater. Indien u niet over een smartphone beschikt, kunt u een geprinte versie van de QR-code meenemen. Zonder geldige QR-code kan u helaas geen toegang worden gegeven. Wij vragen hiervoor uw begrip. Mochten in de tussentijd gewijzigde coronamaatregelen vanuit de overheid worden doorgevoerd, dan kan dit van invloed zijn op het al dan niet doorgaan van de ALV. Daarover zullen wij u zo snel mogelijk informeren.