Vriendenbijeenkomst 26 september

GT009

Op  26 september verantwoordt het bestuur zich voor het gevoerde beleid. En we stellen twee kersverse nieuwe bestuursleden voor. Maar ook komt slagwerker Koen Plaetinck de nieuwe grote trom laten horen (en u kunt daar zelf ook een slag op slaan!). En tot slot ontvangen we ook orkestdirecteur George Wiegel. Kom ook, wees welkom!

Nieuwe website

Logo_Signature

De website van de Vriendenvereniging zal binnenkort een nieuwe uitstraling krijgen, daarmee passend bij de nieuwe huisstijl van het orkest. Voor de start van het nieuwe seizoen kunt u op deze website alle informatie over de Vrienden van het Rotterdams Philharmonisch Orkest vinden, inclusief de activiteiten die komend seizoen worden georganiseerd!

Welkom

W009a

Welkom bij de Vrienden van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. De Vrienden dragen o.a. bij aan aankopen van instrumenten voor de musici en daarmee aan het geluid van het orkest. Op deze site leest u hier meer over. Ook kunnen Vrienden via deze site zien hoe ze door een breed aanbod aan extra’s meer komen te weten over de muziek, de musici en de instrumenten. Hier vindt u alles over inleidingen, ontmoetingen met de chef-dirigent, museumconcerten, open repetities en mee-op-tourneereizen.