Open repetities

Als dank voor de ontvangen steun nodigt het orkest haar Vrienden een aantal keer per jaar uit om een repetitie bij te wonen.

Openbare repetities zijn een prachtige gelegenheid om te beleven hoe het orkest naar een uitvoering toe werkt. Tijdens het seizoen 2019-2020 kunt u de dirigenten Valery Gergiev, Corinne Niemeyer, Yannick Nézet-Séguin (onder voorbehoud) en Lahav Shani (onder voorbehoud), diverse solisten en de musici van het orkest (mogelijk) zien repeteren. Verdere informatie volgt, na bevestiging op de verzoeken voor een open repetitie.

Vrijdag 13 december 2019, 10.00-13.00 uur

  • o.l.v. Corinne Niemeyer repeteert het orkest samen met solist Simone Kleinsma en Hila Fahima de vierde editie van Musical Meets Opera. Met als thema Night and Day brengt het programma het beste van twee werelden samen: van Mozarts aria voor de Koningin van de Nacht tot de klassieker ‘One Day More’ uit de musical Les Miserables.30 en 31 mei: de Derde symfonie van Mahler.

    De open repetities staan ook aangegeven in de Agenda en in het magazine ‘Intrada’ dat u als Vriend ontvangt.  Toegang is gratis op vertoon van uw ledenpas.