Geef het orkest cadeau!

Zoekt u een cadeau voor iemand? Kijk niet verder … geef het RPhO cadeau! Bij het aandragen van een nieuwe Vriend van het orkest óf bij het kopen van een cadeaulidmaatschap, ontvangt u zelf ook een bijzonder cadeau:  het boek ‘Alphons Diepenbrock, componist van het vocale’ van Leo Samama. Het vlot geschreven boek, dat uitvoerig leven en werken beschrijft van een van onze grootste componisten, kreeg veel lof in de kritieken en is speciaal voor deze actie door de auteur gesigneerd.

Zoals een lid van de Vriendenvereniging het zegt: “Ik sprak met een vriendin over de moeilijke situatie waarin de culturele sector momenteel verkeert. Wij gaan vaak samen naar concerten, maar zij was nog geen lid van de Vrienden, dus ik zei: ‘Als jij nou lid wordt help je het orkest en dan help ik mezelf aan een mooi boek’.”

Aanmelden kan hier.