Cursus Muziekverdieping 2022

"Muziek met avontuur" is de titel van onze cursus Muziekverdieping van 2022. Cursusleiders Leo Samama en Michel Khalifa staan weer garant voor een kwalitatief hoogstaande en boeiende serie bijeenkomsten. Iedere aflevering gaat vooraf aan een concert van het RPhO en wordt gehouden op een woensdagavond, van 19.30 tot 21.30 uur, inclusief pauze.

De data van de cursus zijn 12 januari, 9 februari, 9 en 16 maart, 20 april en 11 mei. Aan bod komen werken van o.a. Prokofjev, Pijper, Lutosławski, Sjostakovitsj, Moesorgski, Alma en Gustav Mahler en Ben-Haim.

NB. In verband met de actuele coronamaatregelen zal de cursusbijeenkomst van 12 januari online plaatsvinden.  Alle cursisten krijgen hiervoor een uitnodiging. 

De locatie voor de cursus is De Machinist, Willem Buytewechstraat 45. 
De Machinist is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en achter het gebouw, aan de Coolhaven, is volop ruimte voor (betaald) parkeren. De locatie is uitstekend toegankelijk voor mensen die minder goed ter been zijn.
Het cursusgeld is € 99,50 voor leden van de Vriendenvereniging. Voor leden jonger dan 35 jaar en Young Friends is de prijs € 39,50. De prijs voor niet-leden is € 149,50. Voor De Machinist geldt het gebruikelijke coronatoegangsbewijs. Aanmelden via dit formulier: