Geef het orkest cadeau. En verdien zelf een cadeau!

Zoekt u een cadeau voor iemand, kijk niet verder … geef het RPhO cadeau! Bij het aandragen van een nieuwe Vriend van het orkest óf bij het kopen van een cadeaulidmaatschap, ontvangt u zelf ook een bijzonder cadeau:  het boek ‘Alphons Diepenbrock, componist van het vocale’ van Leo Samama. Het boek, dat uitvoerig leven en werken beschrijft van een van onze grootste componisten, is speciaal door de auteur gesigneerd. In 2021 wordt de honderdjarige sterfdag van Diepenbrock herdacht. Leo Samama is bij uitstek de auteur die de componist dichter bij de muziekliefhebber brengt.

Zoals een lid van de Vriendenvereniging het zegt: “Ik sprak met een vriendin over de moeilijke situatie waarin de culturele sector momenteel verkeert. Wij gaan vaak samen naar concerten, maar zij was nog geen lid van de Vrienden, dus ik zei: ‘Als jij nou lid wordt help je het orkest en dan help ik mezelf aan een mooi boek’.”