Meet the Musician, deel 2

14 april: online ontmoeting met Marieke Blankestijn en Ronald Ent

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het wel en wee van het Rotterdams Philharmonisch Orkest is er ‘Meet the Musician’. Musici van het RPhO gaan online in gesprek met Michel Khalifa. Wat beweegt hen als musicus, hoe beleven zij hun bestaan als orkestlid en uiteraard hoe vergaat het hun momenteel? De start was in maart, met concertmeester Igor Gruppman en fluitist Juliette Hurel.

Op woensdag 14 april, om 20.00 uur, komen de andere concertmeester, Marieke Blankestijn en slagwerker Ronald Ent aan het woord. U kunt erbij zijn en uiteraard is er ruimte voor uw vragen.  Gebruikt wordt het programma Zoom, maar u kunt ook direct via uw browser inloggen. De link is: https://us02web.zoom.us/j/82286526242?pwd=NDFOelJ5SER5UEYwYVhLRmQ2U3M2dz09

U kunt inloggen vanaf 19.45 uur. Kies na openen “Launch Meeting” en u wordt verder geleid. Om tijdens de cursus zichtbaar te zijn klikt u op “Join with video”.

Log zo vroeg mogelijk in, dus voor 20.00 uur! Daardoor heeft onze helpdesk genoeg tijd om u bij eventuele problemen te helpen. Mocht u inderdaad op problemen stuiten, stuur dan een mail naar info@vriendenrpho.nl en vermeld uw telefoonnummer.