Maartnummer Intrada

Orkestleden vertellen over de bijzondere ervaringen met de Beethovencyclus, die – op de Negende Symfonie na – in kamerbezetting werd gespeeld. “Kamermuziek vraagt om een andere manier van spelen. Die ervaring was heel mooi, zonder deze omstandigheden hadden we nooit gedaan wat we nu deden”, vertelt een van hen. Onderwijl zetten de programmeurs van het orkest alles op alles om een mooi seizoen 2021-2022 mogelijk te maken. En er is een quiz! Weet u welk groots werk het RPhO speelde in een bomvol Ahoy, in 1954, en met een megabezetting? Het maartnummer van Intrada is weer goed gevuld. Wilt u ook dit mooie, full colour magazine toegezonden krijgen? Word lid van de Vriendenvereniging!

Digitaal Intrada lezen kan hier

De oplossingen van de muziekquiz: Quiz oplossingen (website)