Onno Servaas, nieuwe penningmeester Vriendenvereniging

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 26 oktober werd afscheid genomen van Albert Veenstra die zich vanaf 2014 buitengewoon verdienstelijk maakte als penningmeester van de Vriendenvereniging. Tot zijn opvolger werd Onno Servaas gekozen.

Onno Servaas (Rotterdam, 1955) studeerde Economie aan de Erasmus Universiteit gevolgd door diverse cursussen op het gebied van financiƫn en management. Hij werkte onder andere bij Aegon en NPM Capital in diverse functies. Hierna was hij medeaandeelhouder/directeur bij een ingenieursbureau en is hij thans medeaandeelhouder CFO bij een wervings-, selectie- en interim-bureau. Hij speelt al sinds zijn jeugd piano en kreeg de eerste lessen bij de Rotterdamse Muziekschool. Onno was ook actief in een kamerorkest, waar hij klavecimbel speelde. Als geboren Rotterdammer is hij goed bekend met het RPhO en De Doelen. Als beoogd penningmeester ziet hij er naar uit om zijn financiƫle kennis te combineren met de liefde voor muziek.