Vrienden leven mee met het orkest

Het coronavirus en de gezamenlijke poging om de verspreiding ervan tegen te gaan stelt ons allemaal voor  problemen en voor het nemen van noodzakelijke stappen. Voorop staat natuurlijk de zorg voor onze eigen gezondheid en die van onze dierbaren. Als Vrienden van het Rotterdams Philharmonisch Orkest leven we ook mee met het wel en wee van de mensen van ons orkest. Het uitstel van de tournee door de VS springt het meest in het oog. Hoe noodzakelijk ook, het moet een zwaar besluit zijn geweest.

Vanzelfsprekend moeten we er zelf alles aan doen om het virus te stoppen. Ondertussen blijven wij achter ons orkest staan en allen die erbij betrokken zijn. Actuele berichten over het orkest vindt u op de eigen website van het orkest (zie de link onderaan deze pagina). Van onze kant houden wij u op deze plek op de hoogte over de ontwikkelingen bij de vereniging.