Word Actieve Vriend

De Vriendenvereniging zoekt nieuwe Actieve Vrienden

Op dit moment zetten ca. 20 Actieve Vrienden zich enthousiast in bij de diverse activiteiten van de vereniging. In de laatste Intrada vertellen 3 Actieve Vrienden wat hen daartoe motiveert. Zoals een orkest vele musici nodig heeft, is een grote en diverse ploeg vrijwilligers ook nodig om alle Vriendenactiviteiten te ondersteunen en kan dat efficiƫnter worden verdeeld. Vandaar dat we op zoek zijn naar aanvulling.

Spreekt u het werk en de motivatie van de Actieve Vrienden aan, dan kunt u zich aanmelden bij ons secretariaat ( via Contact), onze voorzitter Ken Gould (via voorzitter.vvrpho@gmail.com) of secretaris Rein Buwalda (via secretaris.vvrpho@gmail.com). Bij hen kunt u ook nadere informatie krijgen over de werkzaamheden en aanmelding.