Vacature gastheer of -vrouw

Vacature gastheer -of vrouw tijdens concerten

Bent u onze nieuwe gastheer of -vrouw?

Een warm welkom bij binnenkomst in De Doelen, dat verdienen alle gasten van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Een vriendelijke gastheer of -vrouw die de programmatoelichting uitreikt en die de weg wijst kan echt de sfeer bepalen.

Samen met collega’s van de orkestorganisatie nemen wij het initiatief om vrijwilligers te werven. Van stafleden van het RPhO krijgt u een korte training en wordt u wegwijs gemaakt m.b.t. informatie over het gebouw, het orkest, aankomende concerten en mogelijkheden om het orkest te steunen. U staat voorafgaand, in de pauze en na afloop van het concert de gasten vriendelijk te woord en draagt op deze manier bij aan een sfeervolle avond.

Bent u de toegankelijke, beleefde en representatieve ambassadeur die wij zoeken? U kunt zich aanmelden via dit formulier. Mocht u vragen hebben kunt u terecht bij ons secretariaat: info@vriendenrpho.nl of (010) 217 17 09.