Locaties inleidingen

Gebruik New Horizon Muziekplein in seizoen 2018 / 2019

De inleidingen vinden bijna altijd plaats in de Van Cappellenzaal. Alleen wanneer die bezet is, proberen we een andere zaal te vinden.

Het New Horizon Muziekplein in de hal van de Doelen was in het verleden geen succes. Maar het Muziekplein is echter recent behoorlijk op de schop genomen. De opstelling is danig veranderd met een klein podium en in die richting staande tribunes, terwijl middels een scherm enige afscherming van het binnenkomende publiek mogelijk is. En de geluidsinstallatie is drastisch verbeterd.

Soms, als alle andere geschikte zalen bezet zijn, is er geen andere mogelijkheid dat het Muziekplein. We willen het vanwege de verbeteringen dit seizoen nog eens proberen en zullen het gebruik onder u evalueren.

We hopen dat u daarvoor begrip zult hebben.