Vriendenreis

Wees er snel bij, slechts 30 plaatsen beschikbaar! (volgeboekt)

Op 15 maart 2017 treedt ons Rotterdams Philharmonisch Orkest met pianist Jan Lisiecki o.l.v. chef-dirigent Yannick Séguin-Nézet op in de Elbphilharmonie, en ú kunt daar bij zijn!

De Vriendenvereniging heeft i.s.m. het gerenommeerde reisbureau Hannick Reizen een bijzondere 5-daagse busreis voor u samengesteld. 

Eindelijk is het dan zover: de nieuwe Elbphilharmonie opent haar deuren in 2017! Wat de Eiffeltoren voor Parijs is en de Opera voor Sydney, is de Elbphilharmonie voor Hamburg. Het Zwitserse architectenbureau Herzog & de Meuron ontwierp het enorme bouwwerk van staal, beton en glas dat omringd wordt door de rivier de Elbe. Naast drie concertzalen herbergt het gebouw 45 woningen, een hotel met ongeveer 250 kamers en een openbaar panoramaplatform op 37 meter hoogte.

Het concertprogramma

Leonard Bernstein | On the Waterfront / Symphonische Suite
Frédéric Chopin | Konzert für Klavier und Orchester Nr. 1 e-Moll op. 11
Sergej Rachmaninow | Sinfonische Tänze op. 45

Reisprogramma

De reis vindt plaats van maandag 13 maart t/m vrijdag 17 maart 2017. Naast het concert in de Elbphilharmonie, bezoekt u naar keuze de opera Macbeth òf de opera Rigoletto (beide van Verdi) in de Staatsopera van Hamburg. U reist per luxe Royal Class touringcar naar Hamburg en geniet van alle transfers van en naar het theater met deze touringcar. Uw persoonlijke reisleider Leo den Oudsten is de gehele reis bij u, en zal boeiende inleidingen tot de concerten geven. Deze reis biedt een uitgebreid excursieprogramma, waarbij ook ruimte voor eigen invulling is gehouden. U verblijft in het uitstekende 4-sterrenhotel Baseler Hof. Diner (3x) en lunch (1x) is inbegrepen. U vindt hier alle informatie over de Vriendenreis naar Hamburg.

Reist u liever met uw eigen vervoer naar Hamburg?
Informeert u dan bij Hannick Reizen naar de mogelijkheden.

Wilt u deze reis boeken?

Wilt u deze unieke Vriendenreis naar Hamburg niet missen, reserveert u dan tijdig. Er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar! U kunt zich via de website van Hannick Reizen aanmelden, of bellen naar (070) 319 19 29.