Cursus muziekverdieping

Leo Samama

Begin 2017 organiseert de Vriendenvereniging opnieuw een verdiepende muziekcursus in samenwerking met componist en musicoloog Leo Samama. Aan de hand van muziekfragmenten analyseert Leo Samama samen met het publiek enkele stukken die in maart 2017 door het Rotterdams Philharmonisch Orkest ten gehore worden gebracht. Klik hier voor meer informatie.

Vriendenreis Hamburg

elbphilharmonie-03-c-nord-raetzke

Op 15 maart 2017 treedt ons Rotterdams Philharmonisch Orkest met pianist Jan Lisiecki o.l.v. chef-dirigent Yannick Séguin-Nézet op in de Elbphilharmonie in Hamburg, en ú kunt daar bij zijn! De Vriendenvereniging heeft i.s.m. het gerenommeerde reisbureau Hannick Reizen van 13 maart t/m 17 maart 2017 een bijzondere 5-daagse reis voor u samengesteld.

Nieuwe website

Logo_Signature

De website van de Vriendenvereniging zal binnenkort een nieuwe uitstraling krijgen, daarmee passend bij de nieuwe huisstijl van het orkest. Voor de start van het nieuwe seizoen kunt u op deze website alle informatie over de Vrienden van het Rotterdams Philharmonisch Orkest vinden, inclusief de activiteiten die komend seizoen worden georganiseerd!

Welkom

W009a

Welkom bij de Vrienden van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. De Vrienden dragen o.a. bij aan aankopen van instrumenten voor de musici en daarmee aan het geluid van het orkest. Op deze site leest u hier meer over. Ook kunnen Vrienden via deze site zien hoe ze door een breed aanbod aan extra’s meer komen te weten over de muziek, de musici en de instrumenten. Hier vindt u alles over inleidingen, ontmoetingen met de chef-dirigent, museumconcerten, open repetities en mee-op-tourneereizen.