Open repetitie op 13 september: aanmelden is verplicht!

Zoals u al in de nieuwsbrief van juni 2018 heeft kunnen lezen, bent u uitgenodigd voor de open repetitie op 13 september 2018. De Vriendenvereniging ondersteunt het Gergiev Festival. Als dank daarvoor wordt u uitgenodigd om op donderdag 13 september van 12:00 uur tot 15:00 uur de repetitie van het openingsconcert (Wagner) onder leiding van de maestro bij te wonen.

In de nieuwsbrief van juni 2018 is aangegeven dat u zich niet hoeft aan te melden, we hebben echter moeten besluiten dat u zich wel moet aanmelden. Maximaal 300 vrienden kunnen namelijk de open repetitie bijwonen. Iedere bezoeker moet lid zijn van de Vriendenvereniging.

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: info@vriendenrpho.nl. Nadat u zich heeft aangemeld, krijgt u een bevestigingse-mail. Naast uw vriendenpas, dient u deze bevestigingse-mail mee te nemen naar de open repetitie. Zonder bevestigingse-mail is het niet mogelijk om de open repetitie bij te wonen.

Alleen de eerste 300 aanmeldingen kunnen, op vertoon van de bevestigingse-mail, naar binnen. Zorg er dus voor dat u er op tijd bij bent!

Wenst u niet meer te komen naar de open repetitie, dan kunt u zich afmelden door een e-mail te sturen naar: info@vriendenrpho.nl. Op deze manier kunnen we de vrienden die op de wachtlijst staan blij maken met de vrijgekomen plaatsen.

Programma:
11.00 uur ontvangst met koffie en thee.
11.15 uur korte inleiding in de hal door Floris Don.
Ca. 11.50 start open repetitie in de zaal. Halverwege de open repetitie is er een pauze. In de pauze van de repetitie wordt er koffie en thee geschonken. Er is geen lunch voorzien door de organisatie.