Programma seizoen 2018 – 2019 bekend

De activiteiten van de Vriendenvereniging voor het seizoen 2018 - 2019 zijn bekend:
Inleidingen, museumconcerten, vriendenconcerten, open repetities, Meet&Greets.

Ook in het seizoen 2018-2019 organiseert de Vriendenvereniging zo’n 40 interessante inleidingen bij de concerten. Er is weer een groot aantal enthousiaste en ervaren musicologen en musici uitgenodigd, die u op concertavonden en – middagen meer inzicht zullen geven in de muziekstukken die gespeeld worden. Tevens zijn de museumconcerten (voorlopig nog voor het eerste halfjaar), vriendenconcerten, open repetities en Meet&Greet sessies met Lahav Shani en Yannick bekend.

De volledige agenda van de inleidingen in het seizoen 2018-2019 vindt u in de Activiteitenkalender 2018-2019.

Eventuele wijzigingen zullen tijdig via de website worden bekend gemaakt.