Vriendendag 11 maart

Programma Vriendendag zondag 11 maart 2018

U heeft er wellicht al over gehoord of gelezen in de Nieuwsbrief of in Intrada: de Vriendendag op zondag 11 maart aanstaande. Ter gelegenheid van het jubileumjaar 2018 organiseren het Orkest en de Vriendenvereniging samen een speciale Vriendendag. Tijdens deze dag verwelkomen we graag degenen die het orkest steunen en een warm hart toedragen. Al degenen die dat betreft (vrienden, mecenassen, enz.) zijn / worden via mail of een brief uitgenodigd om samen de 100ste verjaardag van het Rotterdams Philharmonisch Orkest te vieren in een bijzondere setting. In die uitnodiging staat ook aangegeven hoe u de kaarten daarvoor kunt bestellen.
Deze dag biedt u de gelegenheid om te genieten van unieke concerten, om andere Vrienden en liefhebbers van het orkest te ontmoeten en om nader kennis te maken met (oud-)orkestleden én aankomend chef-dirigent Lahav Shani.
Kijkt u voor het Programma Vriendendag 11 maart 2018 hier of bezoek onze website http://www.vriendenrpho.nl/ voor het laatste nieuws over deze dag.