Uitnodiging exclusief voor Vrienden op 14 september

De Vriendenvereniging ondersteunt het Gergiev Festival. Als dank daarvoor wordt u op 14 september uitgenodigd voor een open repetitie exclusief voor Vrienden, onder leiding van dirigent Valery Gergiev.

De open repetitie start donderdag 14 september om 10.00 uur met een korte inleiding in de hal van de Grote Zaal door Floris Don, programmeur van het Gergiev Festival en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Daarna volgt tussen 10.30 en 13.30 uur de orkestrepetitie onder leiding van de maestro. Aansluitend bent u van harte welkom bij de ‘aftrap’ van het festival in het bijzijn van Valery Gergiev, de musici en medewerkers van het orkest en de Doelen. Vanwege het tijdstip zullen er broodjes en drankjes worden geserveerd. Indien u aanwezig wilt zijn, vragen wij dit uiterlijk voor 11 september aan te geven bij het secretariaat van de vereniging.