Wijziging: Open repetitie 19 april 2017 vindt helaas geen doorgang

Helaas moeten we u meedelen dat de open repetitie op 19 april 2017 niet door kan gaan. De Doelen heeft ons zeer recent bericht dat alle ruimtes rond de Grote Zaal op die dag verhuurd zijn aan een externe partij, zodat wij de zaal niet op een ordelijke manier kunnen bereiken t.b.v. de repetitie. Helaas kwam dit bericht voor ons te laat om de Intrada en de nieuwsbrief tijdig aan te passen.

We kunnen ons voorstellen dat het niet doorgaan van de open repetitie voor u een teleurstelling is en op de korte termijn kunnen we helaas ook geen andere open repetitie meer organiseren, temeer ook omdat het seizoen ten einde loopt.  Gelukkig kunnen we u melden dat u in het nieuwe seizoen 2017-2018 wel weer een aantal open repetities kunt bezoeken. Zodra de data bekend zijn, zullen wij deze publiceren op de website.